Nieuws
1246068
Nieuws

Dag 3 van de week van

'Ze kwam op kantoor als de nieuwe Blondie'

Elke week kijken we mee in het leven van een interessante bewogen vrouw die midden in het leven staat. Deze week is dat Miranda Bruinzeel. Zij runt het agentschapvan de Nightwriters en is organisator van de tour die net is begonnen, en Walhalla, het eindfeest van de Boekenweek.

Naam: Miranda Bruinzeel (41)

Beroep: baas Nightwriters Agency

Burgerlijke status: ongehuwd

Kinderen: geen

Favoriete website: www.google.com

Typisch vrouw: hoge hakken en intuïtie

-------------------------------------------------------------------------------------

Dag 3...

Vandaag begint met typische vrouwendingen.

Allereerst heeft Jacqueline, onze gedreven stagiaire, gisteravond besloten om met een pot waterstofperoxide te gaan experimenteren en kwam op kantoor als de nieuwe Blondie. Maar dan in het geel. Dus zij moest eerst op pad om die blauwe shampoo te gaan kopen om van het weekend toch weer leuk blond voor de dag te komen.

Kan ze gelijk een lokatiebezoekje doen voor een aanvraag van een bedrijf dat hun personeel een avondje Nightwriters kado wil doen. Toen moest er geskypt worden met Lex Empress. Sexy Lexy, die de sterren van de hemel zingt bij de Nightwriters on tour shows, ( kijk zelf maar) moest nog kiezen uit een jurk of zes. Zo handig, dat skypen.

Terwijl ik aan de telefoon zat verscheen Lex steeds vrolijk in een ander gezellig jurkje voor de camera, deed een dansje, wachtte tot ik mijn duim omhoog of omlaag deed en verdween weer. Dat probleem is dus ook weer opgelost. Lex weet wat ze donderdag in Groningen aantrekt. Belangrijk, want ze staat met drie

andere lady¹s op het podium van de Oosterpoort.  Saskia Noort, Susan Smit en Tjitske Jansen treden op. De show in Groningen is uitverkocht maar bij Walhalla aanstaande zondag is nog plek. Het promoten van de Nightwriters feessies hoort ook bij mijn werk vandaar dat ik maar even van de gelegenheid gebruik maak.

Trommel gezellig je vriendinnen op om zondag a.s te komen brunchen terwijl je wordt voorgelezen door o.a Susan Smit, Renske de Greef, Beau van Erven Dorens of Saskia Noort.

Zin om naar Walhalla te komen of wil je meer informatie over de brunch? Kijk op www.nightwriters.nl.

------------------------------------------------------------------------------

Wil je ook een dagboek bijhouden voor de website Vrouw van De Telegraaf? Geef je op via vrouwinternet@telegraaf.nl.