Nieuws/Binnenland
1250031098
Binnenland

Drie arrestaties na dodelijke steekpartij Rotterdam

ROTTERDAM - Na een dodelijke steekpartij in Rotterdam in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie drie mannen gearresteerd. Twee van hen, Rotterdammers van 40 en 38 jaar, zijn bij de steekpartij in de Jongkindstraat gewond geraakt en in het ziekenhuis aangehouden. Het dodelijke slachtoffer is een 27-jarige Rotterdammer.

Volgens de politie is tussen het drietal op enig moment ruzie ontstaan. Dit mondde uit in de steekpartij, waarbij alle drie de mannen gewond raakten. Getuigen waarschuwden de politie. De 27-jarige man was er heel slecht aan toe. Reanimatie mocht niet meer baten; hij bezweek aan zijn verwondingen.

De 40-jarige man liep ernstige verwondingen op. Later in de nacht pakte de politie ook nog een 32-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats als verdachte op.

Tekst loopt door onder de foto.

De politie is zaterdagochtend druk bezig met het onderzoek naar de toedracht van de steekpartij in Rotterdam.

De politie is zaterdagochtend druk bezig met het onderzoek naar de toedracht van de steekpartij in Rotterdam.

Onderzoek

In de Jongkindstraat vond de politie een mes. De politie probeert het verloop van de gebeurtenissen te reconstrueren, onder meer aan de hand van getuigenverklaringen. De politie roept getuigen op zich te melden.