Nieuws/Binnenland
1255193
Binnenland

Sjonny W. verdacht van drie brute moorden

Seriekiller op de korrel

Amsterdam - De politie is door een vermissingszaak een vermoedelijke seriemoordenaar op het spoor gekomen. Een Amsterdammer wordt verdacht van de gruwelijke moorden op twee vrouwen en van betrokkenheid bij de verdwijning van een derde.

Sabrina Oosterbeek

Sabrina Oosterbeek

Klusser Sjonny W. (44) werd in juni opgepakt voor de verdwijning van de 30-jarige Sabrina Oosterbeek, die in maart in Amsterdam verdween. De politie gaat ervan uit dat ze vermoord is. In september kwam er een tweede verdenking bij.

De recherche hield W. aan voor de weerzinwekkende moord op de Roemeense Mirela Mos (30) in 2004. Haar lichaamsdelen werden in vuilniszakken in de hoofdstad teruggevonden. Nu is er een derde moord bij gekomen.

Ontroerd hoorde Linda Roossien uit Groningen woensdag een rechercheur uit Amsterdam de zin uitspreken waar ze al 14 jaar op wacht. De politie heeft een verdachte voor de moord op haar zus: Sjonny W. Dit wordt bevestigd door justitie.

Monique Roossien

Monique Roossien

Monique Roossien (26) werd in 2003 doodgeslagen. De moordenaar dumpte haar lichaam aan de rand van het IJmeer. Inmiddels is ook contact geweest met het coldcase team van Rotterdam. De politie kijkt naar nog meer onopgeloste moorden.

Heeft u meer informatie? Mail dan: m.van.wely@telegraaf.nl