Nieuws/Buitenland
1255330
Buitenland

Mysterieuze oorzaak

Backpackers plots overleden in Cambodja

Kampot - Twee backpackers zijn onder mysterieuze omstandigheden overleden in Cambodja. De 22-jarige Natalie en de 27-jarige Abbey voelden zich niet lekker, gingen toch maar slapen en waren de volgende morgen dood.

„Ik voel me niet goed, mama”, appte Natalie de avond ervoor nog naar haar moeder.

De Britse toeriste Natalie Jade Seymour en haar Canadese vriendin Abbey Gail Amisola uit Winnipeg waren aan het backpacken door Cambodja en werden misselijk. Ze wilden niet naar de dokter en zouden het wel uitzweten in bed. Waarschijnlijk hebben ze nog wel bij een apotheek iets gehaald. Volgens de moeder van Natalie uit Bedfordshire hebben ze waarschijnlijk voedselvergiftiging opgelopen. Onderzocht wordt of ze misschien een overdosis aan sterk medicijn hebben ingenomen.

De hotelmanager van het Monkey Republic Guesthouse had hen nog wel geadviseerd een arts te bezoeken. Hij ging ook geregeld kijken bij de zieke meisjes.

De twee hadden elkaar op een eerdere trip naar Bali leren kennen. Natalie was al een fanatiek reizigster. Op haar Twitter-account staat: ’Het is zo moeilijk om te kiezen waar ik heen wil, want ik wil overal heen!’.

Volg het laatste nieuws via onze WhatsApp-lijn. Zet 06-13650952 in je telefoon en stuur via WhatsApp het bericht met alleen de twee woorden: Nieuws Aan. Je krijgt dan een paar keer per dag het nieuws dat je moet en wilt weten.