Nieuws/Binnenland
1256226
Binnenland

Partner (43) vast op verdenking van doodslag of moord

Lichaam vermiste vrouw (48) uit Den Haag gevonden

DEN HAAG - De recherche heeft het lichaam van de vermiste Portugese Maria de Jesus dos Santos Goncalves Santana uit Den Haag gevonden. De 48-jarige vrouw werd sinds eind augustus vermist.

Het stoffelijk overschot werd dinsdagmiddag in het water aangetroffen in het recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer. „Door uitgebreid en nauwkeurig recherchewerk de afgelopen weken is de locatie waar dinsdag werd gezocht in beeld gekomen”, aldus de politie. Eerder werden er zoekacties gehouden in het water langs de Handelskade in Rijswijk en de Neherkade in Den Haag.

Het stoffelijk overschot werd dinsdagmiddag al in het water aangetroffen in het recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

Het stoffelijk overschot werd dinsdagmiddag al in het water aangetroffen in het recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

In de zaak is haar partner, een 43-jarige man uit Den Haag met wie ze samenwoonde, eerder aangehouden op verdenking van moord of doodslag. De man zit nog steeds vast.

Vandaag wordt sectie op het lichaam verricht waaruit de doodsoorzaak moet blijken. De politie is nog altijd op zoek naar mensen die meer weten over de zaak.