Premium
Het beste van De Telegraaf
Cocktail of een gegaarde duif om thuis te maken
Met koken uit malheur: boek vol lokale horecarecepten blijkt een gouden greep
Max Caminita, Merlijn Viersma en Daniel Feldbrugge (v.l.n.r.) proberen met een boek vol Haarlemse horecarecepten lokale ondernemers te helpen in deze voor hen zo moeilijke tijd.
Ⓒ Matty van Wijnbergen
Haarlem - Aan menig debuutroman liggen artistieke motieven ten grondslag, maar voor de Haarlemse restaurateur Max Caminita waren coronaverveling en zakelijke geldzorgen de drijfveer voor een boek vol lokale horecarecepten. Het concept wordt nu landelijk uitgerold. De ambitie is om er één miljoen euro steungeld voor collega’s mee op te halen.
Max Caminita, Merlijn Viersma en Daniel Feldbrugge (v.l.n.r.) proberen met een boek vol Haarlemse horecarecepten lokale ondernemers te helpen in deze voor hen zo moeilijke tijd.
Ⓒ Matty van Wijnbergen
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Gillette Mach3 Scheersysteem
Microsoft Office 2021
Shine Schoenendroger
Vergrotende Bril met LED-licht