Nieuws
1258901
Nieuws

Win kaarten National Parks Adventure in Omniversum

De National Park Service viert dit jaar haar honderdste verjaardag. Het doel van dit initiatief is het beheren en beschermen van alle 407 nationale parken van de VS. Als eerbetoon aan de National Park Service is er de outdoor avonturenfilm National Parks Adventure in Omniversum Den Haag. En jij kunt kaarten winnen!

Misschien heb je al eens het geluk gehad om een bezoek te brengen aan Yellowstone, Yosemite, de Everglades en/of de Redwoods? Of is het er (nog niet) van gekomen?

Goed om te weten is dat het momenteel nog tot en met zondag 22 mei mogelijk is om te genieten van de film National Parks Adventure in het Omniversum te Den Haag.

Voor het eerst is de schoonheid van de parken op grootbeeld te bewonderen! Tijdens deze ‘reis’ sluit je je aan bij bergbeklimmer Conrad Anker, fotograaf Max Lowe en kunstacademiestudent Rachel Rohl. Gezamenlijk fietsen, wandelen en klimmen zij door de meest ongerepte parken van Amerika.

Top 5 must see nationale parken VS

Doe mee en win!

We geven 12 x 2 kaarten voor deze film weg. Laat hieronder je gegevens achter en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars van een set kaarten.

Deze prijsvraag sluit op donderdag 12 mei, de winnaars worden vrijdag per mail en op Reiskrant.nl bekend gemaakt.