Nieuws/Buitenland
1259332
Buitenland

’Ik doe dit normaal nooit!’

Vrouw krast twee keer jackpot op één dag 🍀

Beeld ter illustratie.

Beeld ter illustratie.

GRANITE FALLS - Hoe veel geluk kun je hebben? De Amerikaanse Michelle Shuffler zou zeggen: behoorlijk veel. Zij won 10.000 dollar met een kraslot, maar besloot er nog een te kopen. Een wijs besluit, bleek al snel, want het tweede kraslot bleek nog een veel grotere prijs te bevatten.

Beeld ter illustratie.

Beeld ter illustratie.

Dat vertelt Shuffler, die na haar eerste jackpot in Lenoir, North Carolina, het gevoel had dat haar geluksdag nog beter kon eindigen. Ze kocht die zondag, nadat zij en haar man de 10.000 had gewonnen, nóg een kraslot. Dat deed ze in een andere winkel, 35 kilometer verderop in Granite Falls. Die bleek nog meer waard: 1.000.000 dollar.

En dat terwijl ze normaal gesproken nooit krasloten koopt. „Mijn man had toevallig wat cash op zak en op het laatste moment besloot hij er eentje te kopen”, legt Shuffler uit.

„Ik geloofde mijn ogen niet”, aldus de moeder. „Nog steeds niet, eigenlijk.”

De bofkonten kunnen het geld goed gebruiken. Het koppel zet een deel opzij voor het pensioen en voor de studie van de kinderen. En een paar dollar voor een handje nieuwe krasloten kan er vast ook nog wel vanaf...