Nieuws
1259466
Nieuws

WEEK VAN DE WATERSPORT

Wat is er op 5 mei te doen?

Wat een heerlijke zonnige dag vandaag om lekker het water op te gaan! Hier een aantal tips voor leuke activiteiten op- en rond het water tijdens de laatste dagen van de Week van de Watersport.

Wat is er donderdag 5 mei te doen?

De Brielse zeilschool en Zeilschool Wavie openen hun deuren vandaag. Hier kun je leren zeilen. Tijdens Week van de Watersport krijg je korting op kennismakingslessen.

Waterland Yachtcharter heeft een divers aanbod van zeil- en motorboot activiteiten. Je kunt meezeilen met een J/70s, manoeuvreren met de PTS-motorboot en meezeilen met de J/97.

Mensen die shoppen bij Blue Peter Watersport in Uitgeest en krijgen tijdens de " WeekvandeWatersport actie" 15% korting op het assortiment. Je vindt er liefst 500 m2 accessoires voor zeil- en motorboten met alles voor op en aan uw boot: van onderhoudsartikelen tot navigatieapparatuur. 

De hele week kun je terecht bij Lake7 Sailing en P.A. van der Laan voor de huur van een zeilboot, kano of motorjacht. Je krijgt korting gedurende de hele Week van de Watersport.

Ervaar op Zeilschip Bounty, een echt authentiek zeilschip, hoe je op een comfortabele en moderne manier de oude VOC tijden kunt herbeleven.

Groen varen? Happywhale bouwt 200 elektrisch aangedreven sloepen voor de verhuur in Friesland. Ga langs bij een van de deelnemende organisaties en ervaar zelf het plezier, de stilte en de eindeloze mogelijkheden van elektrisch sloepvaren in Friesland.

Rederij Friendship vaart in onze hoofdstad ook geheel elektrisch. Je beleeft een “Ultimate Amsterdam experience” met hun unieke trendy boten. Geniet van Amsterdam zoals ‘locals’ doen. Of vaar mee op een unieke vaartocht in de avonduren met fleecedekens en kaarslicht. Open èn dichte boten.

Om boten te bezichtigen kom je ogen tekort bij Elburg Yachting. Mocht je een mooie boot hebben gevonden, beveilig en verzeker deze dan via Watersportbeveiliging.com en DOV Scheepsverzekeringen.

Bootplus.nl geeft 5% korting op het hele assortiment tijdens de Week van de Watersport. Gebruik kortingscode: WVDW2016.

Breng een bezoek aan Flevoland, de provincie die deze hele week in het teken van de watersport staat.

Veel plezier op deze heerlijke zonnige dag!