Nieuws
1272964
Nieuws

'Ik ga minimaal een jaar lang helemaal niks doen'

Timur Perlin bevestigt vertrek 3FM

Timur Perlin (l) met radiomaatje Rámon Verkoeijen (r)

Timur Perlin (l) met radiomaatje Rámon Verkoeijen (r)

3FM-dj Timur Perlin heeft net in zijn programma Superrradio (dat hij samen met Rámon Verkoeijen presenteert) bevestigd dat hij stopt met radiomaken. De Telegraaf meldde gisteravond al op basis van goed ingevoerde bronnen dat Perlin bij 3FM vertrekt.

Timur Perlin (l) met radiomaatje Rámon Verkoeijen (r)

Timur Perlin (l) met radiomaatje Rámon Verkoeijen (r)

,,Na acht jaar 3FM dacht ik wel eens dat ik wat anders of iets nieuws wilde doen met mijn leven”, vertelde Perlin. ,,Tijdens mijn vakantie werd ik heel gelukkig van helemaal niks doen en dat ga ik de komende tijd doen. Minimaal een jaar, misschien wel langer. Ik ga lummelen, tijdje hangen, misschien in een strandbar werken ergens voor een weekje of zo, of bergwandelen, of garnalen vissen.”

Over Superrradio zei hij tegen Verkoeijen: ,,Het is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit heb gemaakt. Ik kon ook bijna niks leukers verzinnen dan werken met jou, elke dag weer bij de allerleukste radiozender van Nederland, behalve een beetje flierefluiten.”

Radio 3FM is druk aan het sleutelen aan de nieuwe programmering. Wat Verkoeijen gaat doen is nog niet helemaal duidelijk. ,,Ik blijf stug zitten”, zei hij daar zelf over. ,,Ik voel me hier thuis en wil de komende jaren bij 3FM blijven, dus we zijn nu aan het praten over een nieuw radioprogramma.” Perlin zei aan te blijven tot de nieuwe programmering in gaat.

Eerder deze week maakte Giel Beelen bekend dat hij stopt met zijn ochtendprogramma; als vervanger wordt Domien Verschuuren genoemd.

De jongerenzender van de publieke omroep kampt al geruime tijd met dalende luistercijfers. Ook in de periode juli-augustus was het marktaandeel weer lager.