Nieuws
1273097
Nieuws

Ook Timur Perlin vertrekt bij 3FM

Timur Perlin

Timur Perlin

Radiopresentator Timur Perlin vertrekt bij 3FM, zo melden goed ingevoerde bronnen. Perlin presenteert nu samen met Rámon Verkoeijen elke werkdag het lunchprogramma Superradio van 12.00 tot 14.00 uur. Timur Perlin zou helemaal willen stoppen met radiomaken, aldus ingewijden.

Timur Perlin

Timur Perlin

Of Verkoeijen solo doorgaat, is nog niet duidelijk. 3FM is druk aan het sleutelen aan de nieuwe programmering. Eerder deze week heeft Giel Beelen al laten weten dat hij stopt met zijn ochtendshow; als vervanger wordt Domien Verschuuren genoemd. Beelen zou wel bij 3FM willen blijven.

Op Radio 2 hangen eveneens verschuivingen in de lucht. Zo melden insiders dat Wouter van der Goes in beeld is voor het tijdslot van 18.00 tot 20.00 uur, nu nog de plek van Bert Haandrikman. Wie op de plek van Van der Goes dan komt (elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur), is nog niet bekend. Eerder was Ruud de Wild in beeld bij Radio 2, maar hij koos uiteindelijk voor een middagprogramma op BNR.

Een woordvoerster van de NPO wil enkel kwijt dat nu hard gewerkt wordt aan een nieuwe invulling van 3FM. De jongerenzender kampt al geruime tijd met dalende luistercijfers. Ook in juli-augustus is weer een lager marktaandeel gehaald, zo werd dinsdag bekend. De veranderingen bij het beter scorende Radio 2 zouden volgens bronnen ingaan begin 2017.