Nieuws/Opmerkelijk
1273241
Opmerkelijk

Couponverzamelaar voedt 30.000 daklozen

Lauren Puryear

Lauren Puryear

Woodbridge - Lauren Puryear (29) is de held van Virginia. Ze voorziet duizenden hongerige daklozen van eten door coupons te sparen. In Amerika is het zogenoemde ’couponing’ enorm populair: een jaarvoorraad aan boodschappen kost een schijntje voor wie deze kortingsbonnen slim spaart.

Lauren Puryear

Lauren Puryear

Puryear zet zich al sinds het overlijden van haar oma jaren geleden in voor daklozen. Haar oma’s motto was om altijd anderen te helpen. In 2012 zette Lauren de stichting For The Love of Others op, om mensen met allerlei achtergronden ’een doel in het leven’ te geven. Zelf heeft ze zich ook een doel gesteld: voor haar 30e verjaardag wil ze 30.000 mensen van eten hebben voorzien.

Lauren kan 150 mensen te eten geven voor slechts 20 dollar, zegt ze tegenover NJ.com. Tot zover heeft ze meer dan 5000 daklozen geholpen met een minimaal budget. „Ik begon met bonnetjes sparen voor simpele dingen als spaghetti en gehaktballetjes en vaak kon ik deze boodschappen voor weinig tot niks krijgen. De bonnetjes zitten in de zondagkrant en je kunt ze online vinden en uitprinten. Zo kan ik veel gratis producten krijgen.” Strato: This Woman Is Feeding Thousands In Need By Couponing Lik... https://t.co/OnLNyCWSYY #entrepreneur #startup pic.twitter.com/yy3VWVI6ui— Mark Carrington (@Stratocharge) September 19, 2016