Nieuws/Opmerkelijk
1273257
Opmerkelijk

Grappige sollicitatie om antwoordapparaat

Sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief

Wat doe je als je twee keer met de fysiotherapeut belt en de telefoon wordt niet opgenomen? ’Solliciteren!’ was Marian Baarda’s spontane reactie, die met haar sollicitatiebrief honderden Twitteraars amuseerde.

Sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief

Marian had veel pijn bij het opstaan en kreeg het advies om naar de fysiotherapeut te gaan. „Ik belde: antwoordapparaat. Ik sprak mijn gegevens in. Een uur later belde ik weer; ik had pijn: weer het antwoordapparaat. Die dag ben ik niet teruggebeld.”

In plaats van bij de pakken neer te zitten, bekeek Marian het op een heel andere manier: „Nadat ik twee keer het antwoordapparaat kreeg, dacht ik: u heeft mij nodig! Iemand die afspraken voor u maakt en de telefoon aanneemt. (...) Zie deze brief als een win-winsituatie: u kunt zich concentreren op uw werk en ik neem ontslag bij het UWV!”

De fysiotherapeut heeft inmiddels gereageerd. Hoewel er voor Marian momenteel helaas geen plek is, was hij wel erg geamuseerd. Net als de honderden Twitteraars die Marians brief onder ogen kregen.

Wat doe je als je 2 x met de fysio belt en de telefoon wordt niet opgenomen? Solliciteren! pic.twitter.com/3C0ZBntMpy— Marian Baarda (@MarianBaarda) September 17, 2016