Nieuws
1273851
Nieuws

Ben jij creatief met je inrichting?

Dol op interieur en design

Je hebt ze vast ook in je omgeving: vrienden en kennissen met een huis en dan met name inrichting om door een ringetje te halen. HOE doen ze dat en waarom zie ik niet wat goed bij elkaar past? Maar misschien nog wel belangrijker; waar halen ze, in positieve zin, het lef vandaan?

Verschillende stijlen die op één of andere manier perfect bij elkaar passen en dan ook nog eens zelfgeknutselde lampen en kussens... Een en al bewondering! Waar haal je die inspiratie vandaan?

"Buiten het feit dat enige creativiteit een vereiste is, moet je durven én bovenal je ogen openhouden", aldus de 39-jarige Eliza. Eliza is zo'n vriendin waarbij je, iedere keer als je bij haar thuis komt, het gevoel krijgt een woonmagazine binnen te stappen. Maar dan wel met een warme sfeer, vanwege de persoonlijke touch die zij aan haar interieur weet te geven.

Experimenteren

"Ik heb het altijd leuk gevonden om te experimenteren met inrichten. Sta op scherp waar ik ook kom en heb mijn telefoon in de aanslag mocht ik leuke ideeën tegenkomen. Ongegeneerd maak ik overal foto's; in een lunchroom, bij vrienden, tijdens werkuitjes. Dat gaat zelfs zo ver dat ik eens tijdens het collecteren, ik ben collectant voor het Reumafonds, vroeg of ik misschien een foto mocht maken van die waanzinnige lamp in de gang. Haha!"

"Verder ga ik veel naar woonbeurzen. Ik bezoek ze vrijwel allemaal in Nederland, maar mijn plan is om in 2017 naar die in Milaan te gaan. Natuurlijk is een aantal dingen onbetaalbaar, maar daar is zo'n beurs niet voor! Sowieso is het leuk om weg te dromen, maar je pikt er ideeën op en je kunt er terecht met je woonvragen. Er zijn altijd adviseurs aanwezig. Dus daar maak ik gretig gebruik van. Ik zie het als een nuttig dagje uit."

Ben jij ook altijd bezig met je interieur en trots op je huis en inrichting? Stuur dan een foto naar vrijfoto@telegraaf.nl. Het is leuk als je ook even iets kort over jezelf en passie voor wonen vertelt. Wie weet zie je jezelf dan terug op onze site!

Oh, en doe meteen mee met onze prijsvraag waarbij we 25 x 2 kaarten voor de Woonbeurs weggeven!