Nieuws
1273876
Nieuws

Afdalen in het mannenbrein

Jan Willem Vaartjes: 'Ik zie liever een parmantig stel borsten van enige omvang dan een vormloos stel'

"Willem, ben jij een borsten- of een billenman?" Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak mij deze vraag de afgelopen jaren is gesteld. Een vraag van een zelfde kaliber als: "Ben je liever doof of blind?"

Het gekke is dat ik inmiddels 45 ben en eigenlijk nog steeds niet weet wat mij nu het meest kan bekoren. Ik kan ongegeneerd wegdromen bij de aanblik van een mooie borstpartij of goed geconserveerde billen. Maar wat ik nu begeerlijker vind? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.

Rondingen

Billen en borsten, twee onmiskenbare lichaamsdelen van een vrouw waar we maar niet over uitgepraat raken. En dan bedoel ik met 'we' niet hoofdzakelijk mannen. Vrouwen praten namelijk graag over hun meest opzienbarende rondingen heb ik gemerkt. Rondingen die de vrouwelijkheid benadrukken, waarmee steeds vaker ook een statement wordt gemaakt.

Theezakjes

"Borstvoeding was een grote boosdoener voor het verval mijn tieten", vertelde een kennis recentelijk. "Ooit was ik trots op mijn borsten, maar nu hangen ze er een beetje bij als theezakjes. Lange leve de push-up beha", gierde ze het uit (als een boerin met kiespijn).Lees verder op VROUW.nl: 'Ik bekeek mijn kont met meer dan gemiddelde interesse zoals een vrouw dat ongetwijfeld ook dikwijls doet'