Nieuws
1276079
Nieuws

Groeten uit de VS

'Hoe fit moet je eigenlijk zijn als president van Amerika?'

Eergisteren was het Labourday. De stranden zijn weer gesloten, de Lifeguards naar huis en de kids gaan na 12 weken vakantie eindelijk weer naar school. De supermarkten liggen vol pompoenen en Halloween spullen en overal zijn er weer koffie en thee met pumpkin spice en kaneel te krijgen. En bij mij kan de vlag uit, want drie maanden vakantie is echt heel lang.

Structuur en regelmaat, dat hebben we hier met z’n allen nu even nodig. En dus sta ik bij de kassa de eindeloze ‘back to school’ lijst af te vinken. Blokjes Post-it, potloden, plakstiften, desinfecterende zeep, schriften, mappen, gummen en markers. Ik ben hier meestal al blut voordat er überhaupt 1 les gevolgd is.

Onheilsberichten en verkiezingsellende

Zuchtend kijk ik op en zie de bladen in de rekken. Op de voorpagina’s van verschillende kranten en tabloids is een stikkende of een struikelende Hillary te zien, nog net overeind gehouden door haar bodyguards. Labourday, de dag dat de eindsprint naar het Witte Huis begint.

Vanaf nu worden we pas echt doodgegooid met roddels en achterklap, onheilsberichten en andere verkiezingsellende. Lees verder op VROUW.nl.