Nieuws/Binnenland
1281691
Binnenland

Verslagen reacties op dood model Dominique (22) na crash met spookrijder

Op sociale media wordt maandag verslagen gereageerd op de tragische dood van Dominique Lousberg. Het 22-jarige model uit Tilburg kwam zondagavond om het leven toen zondagavond een spookrijder op de A73 bij Roermond tegen haar aanreed.

„Je was zo mooi en jong je zit altijd bij ons in ons hart rust in vrede.” En: „Rust zacht, het leven is niet eerlijk dit had nooit gehoeven als mensen gewoon opletten.” Het is slechts een greep uit de honderden reacties, aldus De Limburger.

Laatste bericht

Op de dag van de fatale crash plaatste Dominique nog een foto op Instagram. Een van haar volgers reageert: „Niet wetend dat dit haar laatste post zou zijn..leven stelt niks voor! Rip....”

Geschokt

Dominique was vierdejaars student aan de International Lifestyle Studies in Tilburg. Ze was net aanbeland in de afstudeerfase. Een woordvoerder van de school laat aan De Limburger weten erg geschokt te zijn. „Dit is vreselijk. We leven mee met de nabestaanden.”

Dominique werkte hard aan een carrière als model en danseres, met als een van haar hoogtepunten de rol in de clip van rapper Armoo.