Nieuws
1282565
Nieuws

Misfit onthult horloge met wearable functionaliteiten

Misfit heeft een hybride horloge aangekondigd: de Misfit Phase. Dit horloge combineert klassieke vormgeving met wearable functionaliteiten. De gadget houdt stappen, afstand en slaapduur bij. Verder gaat de batterij tot zes maanden mee en is het waterdicht tot 50 meter.

Misfit Phase beschikt over een elegante roestvrijstalen body met een aluminium afwerking en is via misfit.com beschikbaar in 6 kleurstellingen vanaf € 179. Alle reguliere horlogebandjes van twintig millimeter kunnen worden vastgemaakt.

Het scherm van de Misfit Phase is voorzien van een subtiele gebruikersinterface. Een samenspel van wijzers, kleurenscherm en trillingen zorgt voor snel inzicht in verrichte activiteiten en meldingen van binnenkomende berichten en telefoongesprekken. Het horloge kan ook worden ingesteld als afstandsbediening voor het afspelen van muziek, het nemen van foto’s met een smartphone en het bedienen van smart home-apparaten.

“We zijn verheugd over de lancering van Misfit Phase. Het horloge verpakt onze energiezuinige miniatuurtechnologie met Bluetooth-functionaliteit in een traditioneel horlogeontwerp”, aldus Preston Moxcey, General Manager bij Misfit. “Horloges zijn de modieuze voorgangers van wearables, en met Misfit Phase tonen we de evolutie van draagbare technologie en zetten we een stap richting de wereld van modeaccessoires.”