Nieuws
1282692
Nieuws

VI-gezichten op Walk of Fame RTL

Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen krijgen een plekje op de RTL Walk of Fame. De vaste gezichten van het praatprogramma Voetbal Inside werden maandagavond tijdens de jubileumuitzending verrast door RTL 7-programmadirecteur Marco Louwerens. De mannen plaatsten direct hun handafdruk in de speciale tegel.

Het is de eerste keer dat programmamakers van RTL 7 een plekje weten te veroveren op de eregalerij van RTL. Volgens Louwerens zijn de mannen bepalend voor de zender. "Ze staan al vijftien jaar garant voor spraakmakende televisie. Ze hebben een bijzondere magie met elkaar waardoor ze vele honderdduizenden voetballiefhebbers, elke maandag en vrijdag, tot hun vaste fanschare kunnen rekenen", zegt hij.

De tegel, die naast een handafdruk ook een handtekening bevat, wordt afgewerkt en krijgt binnen enkele weken een plaatsje op de stoep van het RTL-gebouw. Daar liggen al tegels van onder meer Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Chantal Janzen, Gordon en Wendy van Dijk.

In de uitzending van Voetbal Inside werd maandagavond uitgebreid stilgestaan bij het vijftienjarig jubileum. Diverse voetballers, trainers, analisten en andere RTL-collega's feliciteerden de mannen met het feest. Ook werden er allerlei hoogtepunten uit de afgelopen jaren uitgezonden.