Nieuws/Binnenland
1286113
Binnenland

Circus Herman Renz terug met kerstshow

HAARLEM - Dik een jaar na het faillissement keert Circus Herman Renz eind december in Haarlem terug met een kerstshow. „Het circus heeft in Haarlem altijd veel publiek getrokken, daarom keren we hier in december terug”, aldus René Duursma, algemeen directeur van de Duursma Groep. Het bedrijf, gespecialiseerd is in evenementen, heeft de bedrijfsvoering van het circus overgenomen.

Milko Steyvers, de voormalige directeur en clown, gaat ook weer optreden. Hij is verantwoordelijk voor het artistieke deel van de show. Er zullen geen wilde dieren meer te zien zijn, maar wel onder meer paarden. De details van de kerstshow maakt het circus woensdag bekend.

Het circus gaat in de zomer optreden in een kleinere tent bij al bestaande evenementen en is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten. „Hier is veel vraag naar en dit sluit ook beter aan bij deze tijd. Op deze manier zit er zeker toekomst in het circus. Milko is een fantastische clown, maar geen ondernemer. Daar gaan we hem nu bij helpen”, aldus Duursma. Voor volgend najaar staat een tour met een grote tent gepland.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop