Nieuws

Fijnproevers

Op truffeljacht in Italië

Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam

Zwarte truffels zijn op hun allerlekkerst in de maanden november en december. VRIJ reisde af naar de Italiaanse provincie Umbrië om de delicatesse zelf in het wild te vinden.

Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam

Nadia Frisina (36) werkt iedere dag als chefkok in het Amsterdamse restaurant 5&33. Haar kookkunsten nam ze mee uit haar geboorteland Italië. Zelf is ze dol op de truffel uit de regio Umbrie. Ze kookt regelmatig met de witte en zwarte variant uit het gebied.

Het restaurant serveert de komende weken een speciaal 4 gangen truffelmenu. Wat kunt u verwachten?

Slow cooked biologische eieren met witte truffel

Risotto, prosecco en zwarte truffel

Ossenhaas geglazuurd in truffel jus met wilde paddestoelen

Truffel chocolademouse met meringa italiana

Buon appetito!

Bekijk meer van