Nieuws
1290054
Nieuws

Heidi vervult hartewensen van getraumatiseerde kinderen

Al jaren vervult Dream4Kids dé grootste dromen van getraumatiseerde kinderen. Om nog meer hartewensen te kunnen vervullen, opent de stichting nog dit jaar een nieuwe vestiging in Winterswijk. VROUW sprak met directrice Heidi Bunicich.

Al ruim twee jaar staat de 46-jarige Heidi aan het roer van Dream4Kids, een stichting die jaarlijks dromen vervult van getraumatiseerde kinderen. Nog dit jaar hoopt ze een nieuwe vestiging te openen in het oosten van het land. "We hopen zo nóg meer dromen werkelijkheid te laten worden, want er zijn in ons land zoveel kinderen die zo'n droomdag kunnen gebruiken."

Grootste dromen

"Het overlijden van een ouder, een lang ziektebed van een zusje, een echtscheiding of ernstige mishandeling: allemaal zeer traumatische gebeurtenissen in het leven van een kind. Om deze getraumatiseerde kinderen een beetje licht in de duisternis te bieden, organiseren wij als Dream4Kids de zogenoemde droomdagen: een dag waarop de grootste droom van een kind wordt gerealiseerd."

"We hebben de afgelopen dertien jaar al fantastische dromen mogen vervullen. Van een dag als prinses in Disneyland Parijs en een dag meelopen met een echte politieagent tot een potje voetballen met Jasper Cillessen en een ritje op het paard van Anky van Grunsven. Dagen die niet alleen de kinderen, maar ook wij als vrijwilligers niet meer vergeten. Het zijn keer op keer weer dagen met een gouden randje."

Benieuwd welke dromen Heidi en haar team de afgelopen jaren al hebben vervuld? Lees het interview hier: Heidi speelt 365 per jaar voor Sinterklaas.