Nieuws
1294894
Nieuws

Dagboek van een minnares

'Het draait de laatste tijd alleen maar om jou!'

Ik haalde opgelucht adem toen Hij de deur opendeed. "Wat een verrassing!" "Ja, mijn afspraak was niet zo’n succes", grijnsde ik. "Ben ik nog welkom?"

"Tuurlijk, ik lig alleen wel in bed. Ik voel me nog hartstikke ziek." Hij liep meteen naar boven, dus ik ging er maar achteraan. De slaapkamer was één grote puinhoop: overal stonden lege borden en glazen en het bed was bezaaid met papieren zakdoekjes.

Goede bijvrouw

Als een goede bijvrouw zette ik een raam open, bracht al het gebruikte serviesgoed naar beneden en verschoonde het bed. Ik snuffelde aan hem. "Misschien ook even douchen?" Hij ging gehoorzaam onder de douche staan en ik kon het natuurlijk niet laten om me zo snel mogelijk bij hem te voegen. Maar van wilde seks kwam het niet. "Ik voel me echt heel beroerd, schatje. Ik ga zo snel mogelijk in bed liggen. Kom jij er dan bij?"

Eenmaal in bed viel hij onmiddellijk in slaap en lag ik met open ogen naar het plafond te staren. Wat een rare avond. Eerst een date met een wildvreemde man die mij wilde maar ik hem niet, en vervolgens lag ik naast mijn minnaar die ik wel wilde, maar hij mij niet. Ja, als zijn moeder, annex verzorgster. Zeker alleen omdat zijn vrouw er niet was. En hij produceerde zoveel herrie dat ik geen oog dicht deed.Wat moet de minnares met zo'n man, lees snel verder