Nieuws/Opmerkelijk
1295972
Opmerkelijk

Helemaal los op Halloween

Brian Troll

Brian Troll

AMSTERDAM - Afgelopen dagen werd Nederland overspoeld met mensen die verkleed gingen als horrorclown, zombie of vampier voor Halloween. In het buitenland is het horror-element wat meer naar de achtergrond verdreven en lijkt het qua kostuums meer op het carnaval hier. Tijd voor een mooi overzicht van de meest creatieve uitdossingen tijdens Halloween 2016.

Brian Troll

Brian Troll

Fotograaf Bryan Troll uit Florida had misschien wel de meest originele. Hij wilde waarschijnlijk zo dicht mogelijk bij zijn beroep staan en ging verkleed als fototoestel. Het kostte hem meer tijd om te maken dan hij verwachtte, maar het resultaat mocht er zijn: de camera werkte namelijk ook nog.

De dochter van Rachael Fansler Beachy, deed het enerzijds heel origineel en anderszijds heel makkelijk. Ze ging verkleed als ’vermoeide moeder’.

Een aantal zwangere moeders maakte het helemaal bijzonder. Zij gingen samen met hun nog ongeboren kind in de buik op de foto. Sommigen maakten er een spektakel van door de buik als middelpunt van een scene uit een film uit te beelden.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop