Nieuws/Binnenland
1298878
Binnenland

Gewonden bij vechtpartij Helmond: mogelijk geschoten

Helmond - UPDATE 12.25 uur- Bij een vechtpartij op de Mierloseweg in Helmond zijn zondagnacht twee gewonden gevallen. Volgens omstanders zou er zijn geschoten. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht met een ambulance.

Twee mannen uit Helmond en Someren die een hond aan het uitlaten waren, kregen rond tien voor vier ruzie met twee inzittenden in een blauwe auto. De ruzie liep uit de hand waarna er zou zijn geschoten.

Terwijl het incident plaatsvond, stopte er een auto met hierin een derde man. Ook deze gaf een aantal klappen, waarna de drie mannen er allemaal vandoor gingen. Twee slachtoffers zijn behandeld aan hun verwondingen. Hierna konden deze naar huis.

Signalementen

De politie doet verder onderzoek naar de zaak en is op zoek naar getuigen van het incident. Van de daders is enkel een summier signalement. Een man is tussen de 25 en 30 jaar oud, rond de 1,80 en 1,85 meter groot, heeft een normaal postuur en droeg een spijkerbroek. De tweede man is van dezelfde leeftijd en grootte, blank en heeft een normaal postuur.

De laatste man is iets ouder geschat dan voorgaande genoemde personen. Deze man had geschoren en gemillimeterd haar en had een normaal postuur.