Nieuws
1298983
Nieuws

VROUW magazine

Victoria Koblenko: 'Ik was ontoerekeningsvatbaar'

Twaalf maanden, twaalf bekende en onbekende vrouwen die het nieuws haalden. Zij vertellen waarom dit jaar voor hen extra speciaal was. Victoria Koblenko (36) beviel 5 augustus van haar eerste kindje, zoon Kiy, die ze kreeg met haar grote liefde, voetballer Evgeniy Levchenko.

“Mijn kinderwens was er al zo lang als ik in staat ben om kinderen te krijgen. Ik was enig kind en heb dat altijd als prettig ervaren. Ik heb me nooit zielig gevoeld en had altijd in mijn hoofd dat ik ook ‘een’ baby wilde. Maar nu ik moeder ben en nog niet ontzwangerd, denk ik daar anders over.

Als het ooit nog lukt, zou ik gezegend zijn met nog een. De hormonen zijn ingekickt, niet normaal! Ik heb weleens gezegd dat ik tijdelijk ontoerekeningsvatbaar ben, maar inmiddels weet ik: je gevoel kan het soms overnemen, je ratio kan dat en je hart ook, maar die hormonen kunnen je écht het allerhardst regeren."

Lees het hele interview met Victoria op VROUW.nl: 'Onze relatie liep stuk omdat we over de opvoeding uiteenlopende ideeën hadden'