Nieuws
1299051
Nieuws

Opgebiecht

'Vanavond ga ik vreemd'

Terwijl de rest van Nederland zich vandaag volvreet, krijg ik geen hap door mijn keel.

Ik zie vanavond namelijk de man op wie ik al maanden heimelijk verliefd ben. Het gaat een groot feest worden en ik vermoed dat de drank bij iedereen rijkelijk zal vloeien. En in die sfeer ga ik vreemd, ik voel het aan alles …

We vieren Tweede Kerstdag met al onze vrienden, het is ieder jaar weer supergezellig. Sinds een maand of drie, vier ben ik smoorverliefd op een van onze beste vrienden. De spanning hing al veel eerder in de lucht, maar door een borrel in de zomer zijn alle emotionele remmen los gegaan, zeg maar. Nu alleen de fysieke rem nog, want dat heb ik gelukkig nog tegen weten te houden.

Opwindende appjes

Ik weet al precies wat ik aan ga trekken en hoe ik mijn haar ga doen. Ik heb een paar prachtige hoge hakken gekocht en ga mezelf echt tot in de puntjes uitdossen. Niet dat dit nog nodig is, want ik weet allang dat de verliefdheid wederzijds is. Daar hebben we namelijk al uitgesproken naar elkaar.

We sturen elkaar de meest opwindende appjes en ik houd mijn telefoon angstvallig bij me. Mijn vriend Willem* wordt gek als hij er achter komt wat er zich achter zijn rug om afspeelt.

Lees deze opgebiecht verder op VROUW.nl: 'We sturen elkaar de meest opwindende appjes en ik houd mijn telefoon angstvallig bij me..'