Nieuws
1313188
Nieuws

De tv-thermometer

Kinderen in realitysoaps verbieden?

Het stikt van de realityseries op de Nederlandse televisie. We gluren schaamteloos mee met Barbie en haar zuurstokroze leven, we volgen sinds kort de familie Pos in Chili in Helemaal het einde en vergapen ons vol ongeloof aan het bizarre leven van Peter Jan Rens, zijn ruim veertig jaar jongere vriendin en hun dochtertje.

Brengt ons op de vraag 'Al die kleine kinderen op tv; moeten we dat wel willen?'

Ze kreeg een ijsje als ontbijt, de kleine Djelisa. Moeder Virginia ging er compleet door uit haar dak en vader Peter Jan keek tevreden de camera in: dit zou scoren, dikke punten voor zijn soap. Het ontging vrijwel niemand, Twitter ontplofte, Youp van 't Hek schreef een harde column over het feit dat Erland Galjaard zulke ellende op de buis durfde te brengen en Wendy nam het uiteraard weer met een scherpe tweet voor haar 'tv-mannetje' op.

Voor eeuwig op joúw levens-CV

Nederland in rep en roer, iedereen een mening en het onderwerp van getetter, Djelisa, had er niets, maar dan ook niets over te zeggen. Arme meid. Hoe praat je dat later recht bij je vriendje, je schoonouders of je werkgever? Je kan er dan wel niets aan doen dat je ouders dit voor je besloten, maar het staat wel voor eeuwig op jóuw levens-CV!

'Gaat het niet te ver, het tentoonstellen van kinderen op tv omwille van de kijkcijfers?' Praat mee en lees meer op VROUW.nl!

Beeld: RTL Reality 'Doen ze ‘t of doen ze ’t niet?'