Nieuws/Wat U Zegt

’Groningen first!’

ANP

Wekenlang worden wij door de media overspoeld met wat de democratisch verkozen Donald Trump in Amerika zoal teweeg heeft gebracht, maar dit heeft het Amerikaanse volk heus zelf willen veroorzaken omdat men, zoals ook in andere delen van de wereld, de elite beu is.

ANP

Laat de media een fractie van tijd en geld wat die uitzendingen aan Amerika kosten, gaan besteden in Nederland en wel in de provincie Groningen. Wat zich daar voor bewoners aan drama’s afspeelt, is van ongekende omvang en een schande voor geheel Nederland en in de wereld.

NAM, politici en media, u zou zich moeten schamen, zodat u nog dieper in de bodem zou zakken dan dat de bodem daar daalt! Groningen first!

Andries Roede, Emmen

---------------------------------------------------

REACTIES:

Wat er in Groningen gaande is, is te erg voor woorden. Je huis weg of niets meer waard en de advocaten van de NAM zetten mensen het mes op de keel. Rijtjeshuis A krijgt volledige vergoeding en B krijgt niets, want dat valt niet in "hun regio". Staan naast elkaar en hebben dezelfde problemen. Ik noem dat oplichting. Ik heb met eigen ogen gezien wat daar gebeurd, het is schandalig (ik woon daar niet) Miljarden verdient, ten koste van de burgers en die laat je in de kou staan. In Friesland pompen ze massaal zout uit de grond en nu gaan ze naar Drente. Willen ze van het noorden af?

H.de Boer

--------------------------------------------------

Wordt een keer tijd maar dan wel zonder belangenverstrengelingen via via van de NAM. De te veel  bedrijven of instanties die zich bezig houden met de onderzoeken naar  bv. oorzaak, schade en vergoedingen blijken te samen 90% van het door de staat/NAM toegewezen vergoedingsfonds te misbruiken 10% gaat er maar naar de echte slachtoffers! Één incompetente zooi, met toestemming van den Haag. 

daan jaspers