Nieuws
1325680
Nieuws

Klok Digitenne vannacht al uur vooruit gezet

KPN heeft zomer in bol

DEN HAAG - KPN-klanten die het opstaan zaterdagochtend hebben laten afhangen van de digitale klok op hun KPN kastje, zijn een uur te vroeg uit de veren gegaan. De automatische verschuiving van de digitale tijd op hun Digitenne-kastje vond door een fout een dag te vroeg plaats.

Komende nacht gaat om twee uur de zomertijd in. Dan gaat de klok een uur vooruit en leveren we dus een uur in, dat we later in het jaar weer terugkrijgen.

KPN heeft het al jaren zo geregeld dat kastjes van KPN Digitenne automatisch op de juiste tijd springen. Dit jaar gebeurde dat alleen 24 uur te vroeg.

KPN heeft via Twitter excuses aangeboden voor het ongemak. @135mm_EHV Sorry, foutje van ons, Mariska! Excuses voor het ongemak & desondanks een heel mooie weekend toegewenst!— KPN Webcare (@KPNwebcare) March 25, 2017 Bij @KPN hebben ze de klok van het digitenne netwerk alvast een uur vooruit gezet @KPNwebcare #zomertijd pic.twitter.com/2SLAuW3pAj— De ilste (@dilste) March 25, 2017 @KPN ons Digitenne kastje is vannacht al een uur vooruit gegaan beetje vroeg...— Mariska ‍♀️ (@135mm_EHV) March 25, 2017 @Henkruijl @KPN @KPNwebcare Op ons digitenne kastje ook, dat was even schrikken. #kpn #zomertijd #digitenne— Remi van Oosten (@remivanoosten) March 25, 2017