Nieuws/Binnenland
1328010
Binnenland

Baasje Erik is boos op Nio, maar ook op de gemeente

Hond verscheurt stempas

De dader.

De dader.

ENSCHEDE - Enschedeër Erik van Bommel is hevig teleurgesteld nu zijn hond Nio zijn stempas de nacht voor de verkiezingen in duizend stukjes heeft gescheurd. Van Bommel kan geen nieuw stembiljet meer aanvragen en kan dus niet stemmen vandaag.

De dader.

De dader.

Van Bommel is boos op Nio, maar ook op de gemeente. ​„Hij pakt nooit iets van de tafel. En nu dit. Ik had deze keer zó graag willen stemmen. Maar de gemeente zegt dat ik mij gisteren voor twaalf uur had moeten melden voor een nieuwe stempas. Dat is toch raar? Dat kan toch wel sneller tegenwoordig?”zegt hij tegen de Tubantia.

Van Bommel heeft de stukjes van de stempas weggegooid. Dus het papier weer aan elkaar plakken, zoals de gemeente via Twitter oppert, kan niet meer. Door de actie van Nio heeft de PvdA vandaag een stem minder. „Ik heb er heel lang over gedacht PVV te stemmen, maar besloot uiteindelijk toch voor de PvdA te kiezen.” @ebommel17 Beste Erik, er kan vandaag geen vervangende stempas meer aangevraagd worden. Je kunt proberen om het aan elkaar te plakken 1/2— Gemeente Enschede (@Gem_Enschede) March 15, 2017