Nieuws
1335974
Nieuws

Gronings Crowdynews haalt €3,7 miljoen op

De Groningse leverancier van sociale media content Crowdynews heeft in een tweede investeringsronde €3,7 miljoen opgehaald. Begin vorig jaar haalde het al €2,5 miljoen op.

Crowdynews geeft nieuwsmedia inzicht in social mediagebruik. Het bedrijf noemt zichzelf ’s werelds grootste social media curation platform en houdt zich bezig met het selecteren, categoriseren en verspreiden van social mediacontent voor nieuwsmedia. Het bedrijf heeft klanten als de Persgroep en de Berliner Zeitung. Met hulp van Crowdynews kunnen zij relevante, real-time en veilige sociale content aan hun artikelen toevoegen.

Met de nieuwe investering die bijeengebracht wordt door INKEF Capital wil Crowdynews zijn wereldwijde expansie en productontwikkeling doorzetten. “We geloven dat deze stappen ons helpen bij de begeleiding naar de volgende groeifase, waarin we belangrijke markten willen betreden als Groot-Brittannië en de Verenigde Staten”, aldus Jeroen Zanen, co-CEO van Crowdynews.

 

 

Ga je een nieuwe investeringsronde tegemoet? Stel dan geheel zelf een term sheet samen en leg de afspraken duidelijk vast.