Nieuws
1336785
Nieuws

Mattie en Wietze in beeld bij Talpa Radio

Mattie en Wietze

Mattie en Wietze

Verkast het succesvolle Qmusic-ochtendduo Mattie en Wietze naar Radio 538 of Sky Radio? Volgens diverse bronnen heeft het tweetal gisteren een rondleiding gehad bij Talpa Radio (Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica). Dat ze alleen maar een belangstellend kijkje kwamen nemen bij de concurrent, wordt niet waarschijnlijk geacht.

Mattie en Wietze

Mattie en Wietze

„Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat ze, door hier midden op de dag openlijk rond te lopen, hun deal met Qmusic willen verbeteren”, stelt een ooggetuige. Mochten ze daadwerkelijk bij Sky aanschuiven, zou dat een ingrijpende wijziging zijn bij de tot nu dj-loze zender. Op 538 zit nog altijd ochtendkoning Edwin Evers, die vorig jaar zijn contract verlengde tot eind 2018. Bij Radio 10 en Radio Veronica is recent al de ochtendprogrammering vernieuwd.

Een woordvoerster van Talpa reageert: „Mattie en Wietze zijn hele goede radiomakers, zie ook hun staat van dienst. Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van Qmusic laat weten: „Ik heb niet gehoord dat Mattie en Wietze hier weggaan.” Het radioduo heeft bij die zender een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.