Nieuws
1347852
Nieuws

Tussen vreemde lakens

Jeffrey Wijnberg: biecht een slippertje niet op

Overspel scoort. Althans: het gluren naar anderen die zich er schuldig aan maken. Het populaire VROUW-feuilleton Dagboek van een minnares is daarom in boekvorm verschenen.

Ook is sinds 1 mei wekelijks de online tv-serie met Viggo Waas en Eva Laurenssen te zien op Telegraaf VNDG. Maar aanpappen met een gebonden man, dat zouden veel vrouwen nóóit doen. Toch?

Gezwicht

Niets is minder waar, blijkt uit een peiling op VROUW.nl onder ruim 3300 vrouwen. Maar liefst 1 op de 3 is ooit zelf gezwicht voor een man die gebonden was. En niet per ongeluk: 78% wist van begin af aan hoe de kaarten geschud waren.

"Je zag het in de eerste aflevering van de online serie", zegt psycholoog Jeffrey Wijnberg. "Eerst zegt zij dat ze het niet kan, een relatie met een getrouwde man. Daarna kan ze het blijkbaar toch! Ik hoor die voorbeelden ook in mijn praktijk."

Slechts 29%

"In het begin vindt de vrouw het geen probleem dat hij bezet is. Maar na verloop van tijd gaat de hartstocht over in gevoel en dan wordt het lastig. Want hij wil natuurlijk niet weg bij zijn echtgenote..."

Lees het hele artikel op VROUW.nl of in de krant. 'Een aantrekkelijke vrouw die naar hem knipoogt, is vaak al voldoende.'