Nieuws
1353912
Nieuws

Vrouw Magazine

Xander de Buisonjé: 'Het is wennen dat ik nu drie kinderen heb'

Xander de Buisonjé (43) heeft dit jaar een wel heel bijzondere Vaderdag. In januari werd – na twee zonen – zijn eerste dochter Céla-Lynn geboren, met dank aan een Amerikaanse draagmoeder!

“Ik heb soms van die momenten dat ik denk: ‘Wacht even, ik heb gewoon dríe kinderen!’ steekt Xander van wal. Dat is natuurlijk ook nog even wennen, want dochter Céla-Lynn werd pas eind januari geboren. Niet in Nederland, maar bij een draagmoeder in Amerika.

Bijzondere weg

Het resultaat van een bijzondere weg die hij samen met zijn echtgenote Sophie (39) inging. “Ik had altijd al een kinderwens. Je hebt mensen die alles van tevoren uitstippelen, zo van: ‘Op mijn 25e wil ik mijn eerste kind.’ Dat had ik nooit, het liep gewoon zo. Toen Sem, de oudste, werd geboren, was ik 29. Ik wil niet zeggen dat hij me is overkomen, hij was een bewuste keuze. Maar nu ik op mijn 43e weer vader ben geworden, is het toch anders. Ik maak het allemaal bewuster mee. Want  sinds Céla-Lynn weten wij als geen ander: kinderen neem je niet, die moeten je gegeven zijn.”

Lees het interview verder in VROUW Magazine of op VROUW.nl: 'Qua familie is hij hartstikke rijk. Zo voelt Sem het ook echt, dat vind ik mooi.'

VROUW JUBILEUMCONCERT 

Kom je ook naar het waanzinnige VROUW Jubileumconcert op 30 oktober a.s.? Bestel snel je tickets en zing samen met vriendinnen lekker mee met Jan Smit, Ruth Jacott, Tino Martin, Mike Peterson en Edsilia Rombley.