Nieuws
1359501
Nieuws

Travel hack

Welk toilet is het schoonst?

Nog even snel naar het toilet voordat je het vliegtuig instapt, maar welke wc is er nu het schoonst? Reizigers met smetvrees zullen baat hebben bij deze travel hack...

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Dit keer dus een hack waar smetvrezende vakantiegangers blij mee zullen zijn. We willen graag allemaal geloven dat toiletten op luchthavens brandschoon zijn, maar iedere keer als we een publieke wc inlopen, staan we voor het dilemma welke toilet we moeten kiezen. Achter iedere deur zit een verrassing waar onze neuzen en ogen niet altijd op zijn voorbereid. Dus in plaats dat we onze zintuigen laten worstelen, laten we het vanaf nu over aan de wetenschap!

Uit onderzoek (ja, hier is daadwerkelijk onderzoek naar gedaan) is namelijk gebleken dat de middelste wc het schoonst is. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat wij volgens wetenschappers in eerste instantie het eerste hokje kiezen vanwege de weg van de minste weerstand theorie. En als de eerste bezet is, wordt er sneller voor het laatste toilet gekozen dan voor in het midden. We zijn namelijk érg gesteld op onze privacy en stel dat iemand je hoort!

Bron: Vlucht-vertraagd.nl

Lees ook:

TravelHack #1 Zoek incognito

TravelHack #2 Snel door de controles op de luchthaven

TravelHack #3 Zo krijg je een upgrade in een hotel

TravelHack #4 Boek twee enkele tickets

TravelHack #5 Telefoonoplader vergeten?

TravelHack #6: Boek je tickets dinsdag rond middernacht

TravelHack #7: Boek je tickets 171 dagen voor vertrek

TravelHack #8: Boek je vliegtickets niet op vrijdag

TravelHack #9: Tickets boeken voor een groep

TravelHack #10: Gebruik de code OK MAPS in Google Maps