Nieuws
1360070
Nieuws

Opgebiecht

'Ik ging met voorbedachte rade naar dezelfde vakantiebestemming als ex'

We waren anderhalf jaar uit elkaar en ik rouwde nog steeds. Ik vond dat hij zich aanstelde, dat hij gewoon een midlife crisis had en vanzelf wel zou inzien dat hij bij mij hoorde. Maar hij zei het geluk gevonden te hebben bij zijn nieuwe vriendin." Via via hoorde ik dat hij met haar naar een camping op Texel zou gaan. Kamperen! Terwijl ik hem met geen mogelijkheid in een tent kon krijgen!

Hij wilde altijd naar een resort. En nu zou meneer op een luchtbed gaan liggen in een tent met luifel... ik vond het wat.

STIKJALOERS

Nou, ik vond het vooral vreselijk irritant. En ik was stikjaloers. Om hem te zieken besloot ik naar precies dezelfde camping te gaan. Ik had zijn auto – een oldtimer – al snel gespot en ging op het bijbehorende veld staan. Het ging me er vooral om dat hij ons zou zien. Ik had namelijk ook mijn nieuwe vriend meegenomen.

Het was nog maar vier maanden aan en eigenlijk was ik er helemaal niet zeker van dat hij bij mij paste, maar ik wilde mijn ex laten zien dat mijn leven echt niet voorbij was. Dat andere mannen mij nog wél aantrekkelijk vonden. Nee, ik had mijn vriend niet verteld dat mijn ex ook op de camping stond. Hij was zichtbaar not amused toen we elkaar bij de wasbakken tegenkwamen. Maar ik gooide het erop dat het allemaal puur toeval was. Dat ik juist stomverbaasd was dat uitgerekend hij, de campinghater, hier was beland.

Het hele verhaal lees je nu in VROUW Magazine of VROUW.nl: 'Maar de volgende avond kon hij er niet onderuit; het hele veldje ging aan de barbecue, dus uiteindelijk zaten we met z’n allen voor hun tent.'