Nieuws
1360867
Nieuws

VROUW Magazine

Rianne over BZV-liefde Jan: 'Binnenkort krijgen we een kindje'

"Ik keek naar een uitzending van Boer zoekt Vrouw en zag me toch een leuke Texelse schapenboer voorbij-komen… Ik kom uit Friesland en ging vroeger vaak met mijn ouders naar Texel. Op de boot kreeg ik altijd meteen een vakantiegevoel. Toen ik Jan leerde kennen, woonde ik al negen jaar in IJmuiden. Ik zat daar in de hypotheken, maar wilde graag ergens een camping gaan runnen en paarden houden. Dat Jan een camping had, wist ik in het begin helemaal niet… Ik ben echt op hém gevallen!"

"Na een half jaar ben ik al bij Jan ingetrokken. Ik heb twintig open sollicitaties gedaan en werd voor acht gesprekken uitgenodigd. Helaas waren de meeste banen onder mijn niveau of het salaris heel laag. Uiteindelijk heb ik elf maanden bij een heel leuk assurantiekantoor gewerkt. Tot het niet meer te combineren was met de boerderij. Ik deed van alles een beetje, dat werkte niet. Ik doe nu wat ik altijd al wilde. Ik regel de reserveringen voor de boerderijcamping en vakantiewoning, doe de boekhouding, het personeelsbeleid. In de boerderijwinkel verkoop ik ons lamsvlees en onze kaas, en soms help ik met lammeren."

ONVERWOESTBARE ENERGIE 

"Jan is heel zorgzaam, voor de dieren, maar ook voor mij. Hij heeft een onverwoestbare energie. Dat we weinig tijd voor elkaar hebben, vind ik soms wel moeilijk. Maar als we op vakantie gaan, ben ik degene die het meest heimwee heeft!"

Het hele interview lees je nu in VROUW Magazine of op VROUW.nl: 'Nee, ik ga hier niet meer weg. Binnenkort krijgen we een kindje, er is toch geen mooiere omgeving om op te groeien?'