Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

BN’ers open over hoe zij Moeder Natuur een handje helpen

Blij met botox

Door Marion van Es

In het pas geopende restaurant Nacarat van chefkok Ron Blaauw werd druk gedebatteerd over de maakbaarheid van schoonheid. Vlnr: Jeroen Jansen, Helga van den Elzen, Marian Mudder, Heleen van Royen en Denise Dechamps. Voor: Annemarie Postma.

In het pas geopende restaurant Nacarat van chefkok Ron Blaauw werd druk gedebatteerd over de maakbaarheid van schoonheid. Vlnr: Jeroen Jansen, Helga van den Elzen, Marian Mudder, Heleen van Royen en Denise Dechamps. Voor: Annemarie Postma.

Amaury Miller

Waarom is het heel normaal om te zeggen dat je je haar verft, naar de tandarts gaat of antirimpelcrème gebruikt, maar niet dat je zweert bij botox of fillers? Dat vraagt injectables-koningin Helga van den Elzen zich af. Ter gelegenheid van de lancering van haar boek Mooi om waar te zijn, nodigde ze een aantal BN’ers uit dat wél openlijk durft te vertellen over hun ’maakbare schoonheid’.

In het pas geopende restaurant Nacarat van chefkok Ron Blaauw werd druk gedebatteerd over de maakbaarheid van schoonheid. Vlnr: Jeroen Jansen, Helga van den Elzen, Marian Mudder, Heleen van Royen en Denise Dechamps. Voor: Annemarie Postma.

In het pas geopende restaurant Nacarat van chefkok Ron Blaauw werd druk gedebatteerd over de maakbaarheid van schoonheid. Vlnr: Jeroen Jansen, Helga van den Elzen, Marian Mudder, Heleen van Royen en Denise Dechamps. Voor: Annemarie Postma.

Amaury Miller

Waarom is het heel normaal om te zeggen dat je je haar verft, naar de tandarts gaat of antirimpelcrème gebruikt, maar niet dat je zweert bij botox of fillers? Dat vraagt injectables-koningin Helga van den Elzen zich af. Ter gelegenheid van de lancering van haar boek Mooi om waar te zijn, nodigde ze een aantal BN’ers uit dat wél openlijk durft te vertellen over hun ’maakbare schoonheid’.

Lees meer over