Nieuws/Opmerkelijk

Vader verwart powerbank met vibrator

Twitter Emily

LOS ANGELES - Met je ouders over seks praten is altijd een beetje ongemakkelijk. Maar blijven gissen zoals de vader van de Amerikaanse Emily deed, liep uit op een pijnlijke vergissing. Resultaat: hij schaamde zich dood en zij ging viral op Twitter.

Twitter Emily

De vader van Emily was in eerste instantie ziedend op zijn dochter. Hij stuurde haar een sms waarin hij meldde dat ze eens snel’ een dringend woordje met elkaar moesten spreken’. Hij stuurde daarbij een foto met een ’vreemd voorwerp’ erop, dat hij gevonden had in haar slaapkamer. „Je moet je geld toch niet verspillen aan zulke dingen. En je moet ze al helemaal niet laten rondslingeren!”, schreef hij nog bij de sms.

Emily snapte er niets van. „Waarover heb je het in godsnaam? Wat denk je dat dat is misschien?”, stuurde ze terug. „Die walgelijke spulletjes die vibreren. Zo oud ben ik niet hoor, Emily!”, riep hij wijs.

Lippenbalsem

Toen had Emily ineens door dat haar vader zich ernstig had vergist. Haar paarse powerbank werd aangezien voor een vibrator. „Pap, dat is mijn draagbare oplader voor mijn gsm! Die gebruik ik voor Disneyland om mijn telefoon op te laden! OMG wat deed je sowieso op mijn kamer?”, vroeg ze zich vervolgens af.

Opeens kantelde het gesprek en was hij alleen in de kamer ’op zoek naar lippenbalsem’. „Vertel het niet aan je moeder, sorry. En kom veilig thuis straks.”

Haar tweet is inmiddels ruim 150.000 keer gelikete en 35.000 keer gedeeld.

Lees meer over