Nieuws/Binnenland

Hoe werkt de Top 100?

TMG Natives

De jaarlijkse innovatieprijs van de KvK stimuleert ondernemers te groeien. Innovatieve mkb-ondernemers jagen de economie immers aan met vernieuwingen. De MKB Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van je innovatie en bedrijf te vergroten en biedt vernieuwers in het MKB dé springplank naar kennis en nieuwe netwerken.

TMG Natives

Op 27 juni maakte de Kamer van Koophandel bekend welke 100 innovatieve bedrijven een plaats hadden veroverd in de MKB Innovatie Top 100. Dit jaar was Noord-Holland met 23 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Noord-Brabant met 21 en Zuid- Holland met 15 bedrijven.

Rolmodel

Na de sector Industrie zijn de meeste innovaties afkomstig uit de sectoren Health en Creatieve industrie. Opvallend is de sterke vertegenwoordiging dit jaar van Noord-Brabant in de sector Food & Agri: 9 van de 12 genomineerde ondernemingen komen uit deze provincie. Genomineerden en winnaars van de MKB Innovatie Top 100 worden gezien als rolmodel voor hun regio en sector. Ze worden vaker gevraagd (onder andere door de media) naar hun succes, visie en ideeën. Op 21 september maakte de jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend.

Jac van Ham stond maar liefst 5 keer in de Top 100