Nieuws/Vrouw

Yvonne (48) werd twee keer overvallen

Door Redactie VROUW

Hollandse Hoogte

Yvonne (48) wordt als benzinepompmedewerker niet gespaard. In november werd zij voor de tweede keer - gewapend -overvallen. Dat ging haar niet in de koude kleren zitten. "Ik voelde meteen dat het foute boel was."

Hollandse Hoogte

"De eerste overval was vijf jaar geleden, op 12 september 2012 om precies te zijn. Het was rond 09:00 uur en behoorlijk warm. Terwijl ik in de winkel bezig was voelde ik opeens een hand op mijn schouder. Ik draaide me om en zag iemand in donkere kleding en een motorhelm op."

"Het vizier was dicht en ik voelde meteen dat het foute boel was. Mijn eerste gedachte was dat ik hem wel aankon, want ik was een kop groter. Maar toen hij een vuurwapen liet zien deinsde ik meteen terug en gaf ik mij over."

Wil je weten hoe het na de tweede overval gaat met Yvonne lees dan meer op VROUW.nl: "Mijn man vindt dat ik door deze twee overvallen mijn spontaniteit ben verloren. Daar ben ik het mee eens. Als hij een avond weg is, moet hij mij altijd een berichtje sturen waarin hij zegt hoe laat hij thuis komt. Anders doe ik de deur niet open."