Nieuws/Binnenland
1369573
Binnenland

Verhalen achter het nieuws

Koppel al 25 jaar dolblij dankzij datingshow Op Goed Geluk

De datingshow ’Op Goed Geluk’ komt weer terug op de buis. Het programma werd eind jaren ’80 uitgezonden door de TROS. Eline Blitzblum-Kluiver (53) deed in 1999 mee, en met succes! Eline is inmiddels 25 jaar getrouwd met Robin.

De formule van de datingshow in een zin: er was elke keer één single, die vervolgens moest kiezen tussen drie (voor hem of haar) onbekende vrijgezellen. Carry Tefsen ( je weet wel: de huishoudster uit 'Zeg 'ns Aaa') presenteerde destijds de show.

Eline vertelt: "Vriendinnen schreven een brief aan het programma en ik werd uitgenodigd voor een auditie. Dat ik uiteindelijk ook écht werd opgeroepen, kwam als een verrassing. Ondanks dat ik niet wanhopig op zoek was, had ik wel superveel zin om mee te doen aan het programma."

Eline en Robin werden een match en als beloning mocht het kersverse koppeltje naar romantisch Bonaire. "Op deze vakantie werd voor mij duidelijk: hij is echt heel leuk. We raakten niet uitgepraat! We leefden hier in een soort roes, alles was leuk. We waren natuurlijk wel benieuwd of dit in Nederland net zo zou zijn."

Lees het hele interview met Eline op VROUW: ’Met oud en nieuw vroeg hij Eline ten huwelijk en een jaar na de deelname trouwde het duo al.’