Nieuws/Buitenland
1370183530
Buitenland

Boze Subway-klant schiet werknemer dood: ’Te veel mayonaise op zijn broodje’

Ter illustratie

Ter illustratie

Een Amerikaanse Subway-medewerker overleed na een schietpartij omdat zij op een broodje van een klant te veel mayonaise smeerde, zei de politie van Atlanta. Een tweede werknemer raakte gewond bij de schietpartij. Allebei waren ze nog geen maand in dienst.

Ter illustratie

Ter illustratie

De schietpartij vond zondag in de vroege avond in Atlanta plaatst, nadat de klant boos werd omdat hij het niet eens was de manier waarop zijn broodje was gesmeerd. De eigenaar van het restaurant, Willie Glenn, zei tegen FOX5: ,,Geloof het of niet, maar de ruzie ging over de hoeveelheid mayonaise op zijn broodje. De dader liet de situatie uit de hand lopen en toen barstte de hel los.”

Een aanwezige medewerker opende het vuur op de dader, maar kon hem niet raken, zei Glenn. Een medewerker raakte gewond en belandde in het ziekenhuis waar zij onder het mes moest. De namen van de slachtoffers zijn niet openbaar gemaakt, maar volgens de eigenaar gaat het om ‘voorbeeldige medewerkers’ die pas een maand in dienst waren.

Glenn vraagt zich af wat er met de jeugd gebeurd is die zich als ‘heethoofden’ gedragen. ,,Iedereen wil een wapen dragen; iedereen wil iemand bang maken met een wapen. Het is gevaarlijk hier”, stelt Glenn.