Nieuws/Buitenland
1370238
Buitenland

Heeft Melania een dubbelganger?

Is dit de echte, of een inval-Melania?

Is dit de echte, of een inval-Melania?

WASHINGTON - Sinds een Amerikaanse actrice de echtheid van Melania Trump in twijfel heeft getrokken, is er geen houden meer aan. Amerika vraagt zich af of Melania een dubbelganger heeft die soms invalt.

Is dit de echte, of een inval-Melania?

Is dit de echte, of een inval-Melania?

Melania stond vrijdag naast de president met een grote zonnebril. Actrice Andrea Wagner Barton keek naar de beelden, en dacht een stand-in te zien. „Wil de echte Melania opstaan?”, schreef ze in een bericht op Facebook dat inmiddels honderdduizend keer is gedeeld.

Trump benadrukte in het bijzijn van zijn echtgenote te zijn. „Mijn vrouw, Melania, die toevallig naast me staat”, zei Trump. Waarom zou hij dat expres benadrukken? Dat vragen internetters zich af. „Serieus”, reageerde Wagner Barton. „Kijk zelf goed.”

Sindsdien is Amerika in rep en roer. Nieuwsmedia publiceren foto’s van dezelfde dag waarop Melania haar zonnebril heeft afgezet, en duidelijk te zien zou zijn dat zij het écht is.

Op sociale media zijn mensen nog steeds achterdochtig, maar tegelijkertijd wordt volop de spot bedreven met de geruchtmakende complottheorieën.

This is not Melania. To think they would go this far & try & make us think its her on TV is mind blowing. Makes me wonder what else is a lie pic.twitter.com/NCYIJfeVhx— Patrick Monahan (@pattymo) October 18, 2017