Nieuws/Vrouw

Verhalen achter het nieuws

‘Ik vergaf mijn man zijn slippertjes’

Door Dimphy van Miltenburg

Jay-Z gaf deze week voor het eerst openlijk toe dat hij is vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Beyoncé. Ook Barbara Cremers vergaf haar man dat hij vreemd ging. „Het heeft ons alleen maar sterker gemaakt.”

Inmiddels zijn Barbara en Bas al 36 jaar samen. Hun huwelijk overleefde drie keer vreemdgaan. Bas ging twee keer vreemd, Barbara beging één keer een slippertje.

Barbara: „Drie jaar nadat Bas en ik samen waren, ging hij de eerste keer vreemd. Ik was toen 24. Hij kwam naar mijn studentenhuis en vertelde het mij uit zichzelf. Dat vond ik heel dramatisch, ik heb het meteen uitgemaakt.

We zagen elkaar in de daaropvolgende maanden soms veel en dan weer weinig. We hebben heel veel gepraat en heel veel ruzie gemaakt. Zonder praten kom je er niet uit, dan gaat het uit of de relatie wordt afstandelijker.

Bij ons was het een jaar nadat het was gebeurd weer helemaal goed. Toen dacht ik: hij gaat niet nog een keer vreemd, dat zal niet meer gebeuren.”

Twee jaar nadat Bas was vreemdgegaan, beging Barbara zelf een slippertje.

Ze vertelde het Bas meteen en hij vond het verschrikkelijk. Barbara ontkent dat ze op die manier wraak op haar man wilde nemen, hoewel Bas er anders over denkt.

Hoewel Barbara dacht dat haar man nooit meer vreemd zou gaan, gebeurde het elf jaar nadat zij was vreemdgegaan toch weer.

Lees verder op VROUW of Barbara het hem opnieuw vergaf.