Nieuws/Binnenland
1390981011
Binnenland

Marcouch sluit winkel die geen coronamaatregelen nam

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft maandag de Action in Arnhem-Zuid gesloten. De winkel had onder andere geen maatregelen genomen om personeel en klanten te beschermen tegen het coronavirus.

De winkel mag pas weer open als dat geregeld is. Dat meldt Omroep Gelderland. Marcouch heeft de omroep laten weten dat de winkel al eerder een waarschuwing had ontvangen. Ook hadden handhavers voorlichting gegeven.

„Maar vandaag werd geconstateerd dat zowel binnen als buiten te veel mensen aanwezig waren. Ook werd er door de winkel geen maatregelen genomen om personeel en klanten te beschermen, de 1,5 meter afstand-regel kon niet in acht genomen worden”, meldt de burgemeester van Arnhem. De winkel mag weer open zodra er maatregelen genomen zijn.

In de nieuwste podcast Kwestie van Centen bespreken Martin Visser en Herman Stam het ‘nieuwe normaal’ waar premie Rutte ons op voorbereidt. Hoe moet die 1,5-meter-samenleving vormkrijgen? Luister ’m hier, hieronder of via je eigen podcast app.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop