Nieuws/Columns

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

Toevallig had ik tijdens de redactievergadering nog niet hardop gedácht Wat is het stil rond SYLVIE, er zal toch niets met haar zijn?, of ze haalde in Duitsland weer volop de voorpagina’s. Niet met goed nieuws, overigens. RTL had bedacht dat er het een en ander moest veranderen bij haar zaterdagavondshow Let’s Dance en een van die veranderingen… was zíj!

Sylvie werd telefonisch medegedeeld dat zij het veld moest ruimen en dat zij in het nieuwe seizoen vervangen wordt door VICTORIA SWAROVKI - inderdaad, een telg uit de beroemde bergkristallenfamilie! Uitgerekend deze Victoria is een van de laatste vriendinnen die Sylvie na de bewogen jaren die achter haar liggen nog overhad. En ook al neemt ze haar persoonlijk niets kwalijk, het is toch op z’n minst zuur te noemen dat Sylvie haar de fijne kneepjes van het glamourvak leerde, niet vermoedend dat zij haar eigen opvolgster aan het opleiden was!

Veel aandacht voor de liefde in dit nummer. In de donkere dagen voor kerst zitten verliefde RUUD GULLIT, ROSSANA KLUIVERT, WAYLON, NICK SCHILDER en CAROLINE DE BRUIJN gebakken.

DEREK OGILVIE niet. Die zit met kerst alleen: dat weet hij, als geen ander, nu al!

Showbizz-expert