Nieuws/Buitenland
1400300476
Buitenland

Donald en Melania laten look-a-likes binnen

Washington - De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania openden zondag de poorten van het Witte Huis in Washington voor geesten, feeën, superhelden, trollen en ander gespuis. Wat ze vermoedelijk niet zagen aankomen is dat ze tijdens het jaarlijkse Halloweenfeestje een ontmoeting zouden hebben met zichzelf.

Twee kinderen hadden zich voor het griezelfeestje verkleed als de president en de first lady om een bezoek te brengen aan de tuinen rond het Witte Huis. Compleet met iconische Trump-lokken en mondkapjes poseren de minipresident en -first lady voor het presidentiële paar.

Het was een komen en gaan van engelen, astronauten, piraten, stripfiguren, skeletten, heksen, eenhoorns en dino’s. Muzikaal omlijst door de spookachtige klanken van ’Thriller’, ’Game of Thrones’ of ’Phantom of the Opera’. Terwijl het orkest op het bordes speelde, marcheerde de kostuumparade langs de president en zijn vrouw.

Tekst loopt door onder de foto.

Het kostuumfeestje wordt jaarlijks georganiseerd voor onder meer gezinnen van militairen, zorgmedewerkers en schoolkinderen, vergezeld van hun ouders.

Om de gekostumeerde trick-or-treaters te begroeten zijn dit jaar extra voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van de gasten te kunnen waarborgen, meldt de organisatie. Zo moeten alle bezoekers afstand houden en alle gasten vanaf twee jaar oud moesten een mondkapje dragen.