Nieuws/Buitenland
1448245533
Buitenland

’Getrouwde docente (33) had seks met 15-jarige leerling’

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Buckinghamshire - Een getrouwde docente zou seks hebben gehad met een 15-jarige leerling van een middelbare school in de Engelse plaats Buckinghamshire. Naar verluidt stuurde de vrouw de jongen ook naaktfoto’s via Snapchat, die vervolgens werden gedeeld met andere leerlingen. De vrouw verscheen dinsdag voor de rechtbank.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

De nu 35-jarige Kandice Barber, die zelf schoolgaande kinderen heeft, zou ook tegen de jongen hebben gezegd dat zij mogelijk zwanger was van zijn baby, nadat ze het bed met hem had gedeeld.

De zaak kwam aan het licht toen de directeur van de school de naaktfoto’s van de docente in kwestie onder ogen kreeg. Volgens de aanklacht heeft de vrouw de jongen zélf toegevoegd op Snapchat. De aanklager beweert dat de toen 33-jarige docente de jongen ophaalde met haar auto, om vervolgens ergens in een veld seks te hebben. Daarna volgden nog twee geheime seksafspraakjes, meldt de Daily Mail.

Klikken

In een politie-interview verklaarde de jongen, nu 16 jaar oud, dat ze vaak contact hadden maar daarmee stopten op het moment dat het schoolpersoneel erachter kwam. „Ze zei dat als ik haar zou verklikken, ze mij mee de afgrond in zou trekken”, aldus de tiener.

De docente werd vorig jaar maart aangehouden door de autoriteiten. Ze ontkent alle aanklachten en stelt dat haar account is gehackt en zij niet degene is die de foto’s heeft gedeeld. Echter zou ze eerder tijdens een gesprek met een sociaal werker hebben gezegd dat het niet zo goed ging tussen haar en haar man en de jongen haar aandacht trok.